POLITICA RETUR

Transportul si Returul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 100 lei.
Oferta valabila doar pentru livrarile spre locatii din Romania! Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Costul transportului pe intreg teritoriul Romaniei este de 15 lei pentru comenzile cu valoarea mai mica de 100 lei.

POLITICA DE RETURNARE
Potrivit prevederilor legale in vigoare, ‚Äěconsumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma AMALFI BELTS SRL, str. Calea Aradului 35, Oradea, judet Bihor, cod postal 410223 impreuna cu FORMULARUL DE RETUR completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.

Solutionarea retururilor care implica schimb de marime/produs se va realiza in 5 – 7 zile lucratoare din momentul primirii coletului.

Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate , in caz contrar produsele vor fi returnate clientului. Transportul si returul este gratuit la comenzile peste 100 lei- va rugam sa ne contactati pentru a primi toate detaliile. Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.

Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare! Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 14 zile calendaristice din momentul receptionarii returului in depozitul nostru.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.amalfi.ro

Introduceti texul si apasati butonul ENTER

Shopping Cart